Гра Цифровий Цирк: Відповідай і Прокачуй Помні

Ласкаво просимо в запаморочливий світ божевільних розваг. Сьогодні події гри розгортаються в "Дивовижному Цифровому Цирку" - віртуальному вимірі альтернативної циркової реальності. Тут усім командує дивак на ім'я Кейн. Насправді цей хлопець із щелепами замість голови це штучний інтелект, який виконує роль конферансьє. Він заманює сюди людей з реального світу і перетворює їх на циркачів і живі іграшки.

Як грати?

У грі "Гра Цифровий Цирк: Відповідай і Прокачуй Помні" вам належить пройти грандіозну вікторину. Тут на вас чекає безліч запитань із двома варіантами відповідей. З кожною правильною відповіддю гравець прокачає блазня Помні і зробить її сильнішою. Після кожного блоку запитань, накопичивши очки сили, дівчинка битиметься з клоуном Кауфмо, який збрендив. Ми знаємо, що ви дуже уважно дивилися пілотну серію "The Amazing Digital Circus" і зможете запросто правильно відповісти на кожне запитання тесту. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Цифровий Цирк: Відповідай і Прокачуй Помні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2631578947368 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 57)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 57 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри