Гра Цифровий Цирк: 5 Ночей с Помни

Пам'ятай втекла з Цифрового Цирку і повернулася в реальний світ. Але вже не чарівною молодою дівчиною, а смертоносною лялькою, яка жадає помсти. Вона вирушила в місцевий цирк жахів, де вперше одягла гарнітуру, яка телепортувала її в божевільний вимір Кейна. Пам'ятай, вона готова на все, щоб поквитатися, і помста її буде страшна!

Як грати?

У грі "5 Ночей с Помни" вам доведеться пережити серію кошмарних ночей і зануритися в атмосферу цілковитого жаху. Ви будете грати нічним охоронцем цирку, який сидить на пульті охорони і стежить за порядком. Сьогоднішню зміну ви не забудете ніколи в житті!

Ця гра в стилі "ФНАФ" і ви вже припускаєте, що доведеться пережити п'ять ночей і не потрапити в лапи монстра. Для цього уважно стежте за переміщенням демонічної ляльки. Почувши характерні кроки, відразу ж відкривайте планшет і дивіться в камери. На одній із них обов'язково зафіксується поява Помні. Що ближче вона підбереться, то небезпечніше залишатися в кімнаті з відчиненими дверима. Тому стежте за входом і вчасно замкніться. Але не забувайте спостерігати за рівнем електроенергії. Щойно він опуститься до критичної точки, потрібно заправити генератор. Але це можна зробити, коли живлення буде мінімальним. Тобто для дозаправки потрібно відчинити двері та вимкнути світло. Пам'ятайте про це і не потрапте в страшну пастку. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Цифровий Цирк: 5 Ночей с Помни, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0442655935614 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 497)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Five Nights at Pomni's. Digital Circus.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 497 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри