Гра Дизайнерське вбрання Голлівудських зірок

Багато звичайних дівчат воліють одягатися так само, як знаменитості, якими вони захоплюються. Вони купуватимуть схожі дизайнерські речі або робитимуть покупки в аналогічних магазинах. Особливо це стосується стилів одягу, що стали популярними серед знаменитостей, таких як бедді або стиль гранж. Людям подобається бачити, як знаменитості змінюють свій стиль, і вони одразу ж зроблять аналогічний вибір, якщо побачать, що цей вибір працює для конкретної людини або ситуації.

Як грати?

Так і з цими крутими моделями. Вони дійшли спільної згоди приміряти образи, схожі на образи голлівудських зірок. Все, що вам потрібно зробити, це поглянути на їхні гардероби, і ви будете здивовані сотнями комбінацій, які ви можете скласти! Куточок макіяжу не менший, простим клацанням миші ви потрапите у віртуальний світ відомих американських зірок! Насолоджуйтесь цією класною грою для дівчаток, і ми чекаємо на вас із новими іграми-одягальнями, що додаються щодня!

Тут розташована онлайн гра Дизайнерське вбрання Голлівудських зірок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дизайн
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 77)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hollywood Stars Designer Outfits.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 77 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри