Гра Випробування Джипів

Випробування Джипів - цікава і доволі проста гоночна гра, яка кидає виклик вашій сміливості. Вам доведеться їхати швидко, але водночас від вас потрібні хороші навички водіння. На шляху є багато перешкод, які ви повинні подолати, проїхати, перестрибнути або прослизнути.

Це, ймовірно, найкраща гоночна гра, якщо у вас є серйозні проблеми з управлінням гнівом. Просто розчавіть кілька машин, підірвіть кілька дуже вибухонебезпечних бочок, і ви знову відчуєте полегшення і щастя.

Гра складається з 20-ти унікальних рівнів, які чекають на вас просто зараз! Трощіть, стрибайте і прискорюйтеся на різних рівнях. Не забудьте збирати якомога більше бонусних сумок. Це дасть вам додаткові очки, які в кінцевому підсумку додадуться до вашого загального рахунку. Мета гри - завершити кожен із 20 перегонових рівнів із максимальною кількістю очок і, звісно ж, трьома зірками. Якщо ви не можете досягти трьох зірок на більш ранніх рівнях, пам'ятайте, що кожен новий джип, який ви розблокуєте, буде трохи швидшим, ніж попередній. То чому б не спробувати вже пройдені рівні з новим джипом знову і спробувати набрати більше очок? Давайте грати і пробувати!

Тут розташована онлайн гра Випробування Джипів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.2670682730924 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 498)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Truck Trials.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 498 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри