Гра Джипи в Пустелі Дубаї

Представляємо вашій увазі новий, чудовий симулятор водіння джипів по бездоріжжю. Це захоплююча гра створена спеціально для тих, хто наважиться кинути виклик безкрайній, суворій пустелі Дубая. Чи будете ви грати наодинці або з іншими гравцями? Вибір за вами!

Як грати?

У цій грі вам буде доступно 2 режими: одиночний і багатокористувацький. У першому режимі, ви зможете дрифтувати по гарячому піску, проїжджаючи через контрольні точки і збираючи зірки. За виконання завдань, ви будете отримувати грошову винагороду. Купуйте нові, більш потужні джипи, які дадуть колосальну перевагу перед вашими суперниками!

Адже в другому режимі, вам доведеться змагатися з іншими реальними гравцями, за право називатися найкращим водієм повнопривідного джипа. Тепер, щоб здобути перемогу в заїзді, вам необхідно набрати більшу кількість очок, ніж ваші суперники. Також у цьому режимі вам відкриється додатковий режим виживання. У ньому ви маєте їздити крутими піщаними дюнами, рятуючись від джипів-зомбі. Вашою основною метою буде протриматися певну кількість часу і самому не стати зомбі. В іншому разі ви самі станете зомбі і разом з іншими гравцями полюватимете на тих, хто залишився в живих.

Тож пристібайте ремені безпеки та вирушайте у спекотну й веселу подорож піщаними дюнами Дубая!

Тут розташована онлайн гра Джипи в Пустелі Дубаї, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.0283159463487 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 671)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
  • - ручне гальмо
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dubai Dune Challenge.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 671 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри