Гра Ліга Супергероїв

"Ліга Супергероїв" - це крута гра про героїв нашого часу. Які зібралися, для того, щоб перемогти всіх лиходіїв і ворогів. Ви зобов'язані встановити мир на всій планеті. Використовуйте суперздібності тільки на благо людства. Вибирайте будь-якого з доступних героїв, проходьте безліч крутих рівнів, використовуючи всі найрізноманітніші здібності супергероїв. Сьогодні вам кинуть виклик противники, яких ви будете знищувати за лічені секунди. Але це тільки на перших рівнях, далі буде складніше. Потрібно гарненько продумувати план для перемоги.

Як грати?

Використовуйте павутину, перетягуйте супротивників з боку в бік, пускайте багато стріл. Це потрібно, щоб знищити, розбити або розрізати ворогів, також ви можете кидати бомби. Тут ви можете робити з ворогами все, що хочете!

Терористи, захоплять у заручники простих людей, пробуйте їх врятувати! Але не нашкодьте простим громадянам. Пересувайте різні предмети, проявіть кмітливість. Виконуйте різні дії, це все потрібно, щоб позбутися поганих хлопців. Станьте найкращим супергероєм у цій неймовірно веселій екшн-грі!

Тут розташована онлайн гра Ліга Супергероїв, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Екшен
3.9330855018587 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 269)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Hero League.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 269 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри