Евер Афтер Хай: Пошук Предметів

Сьогодні ви побуваєте в казковому світі, де повно різних таємниць і незвіданих місць. Так само ви познайомитеся з дивовижними учнями школи Евер Афтер Хай. У дитинстві кожній дитині батьки читали на ніч казку, щоб перед сном дитина думала про щось хороше. На сьогоднішній день казки стали вже не дуже популярні і тому діти своїх казкових батьків вирішили піти по їх стопах. Незабаром було створено школу під назвою Евер Афтер Хай, де і навчатимуться всі діти казкових батьків. Всі герої будуть дуже цікавими, адже у кожного своя історія і про неї хлопці, і будуть вам розповідати. У грі Евер Афтер Хай: Пошук Предметів - ви зможете розгадати таємницю про цю дивовижну школу. Для цього вам потрібно буде шукати предмети, щоб по ланцюжку розгадати всі секрети. Але найголовніше, що в грі ви зможете пограти з усіма головними героїнями зі школи Евер Афтер Хай.

Тут розташована онлайн гра Евер Афтер Хай: Пошук Предметів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1695906432749 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 342)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

У грі буде п'ять учениць, таких як: Еппл Вайт, Рейвен Куїн, Браер Б'юті, Серіз Худ і Ешлін Елли. Всі ці дівчата приготували для вас дуже цікаві пригоди у вигляді пошуку предметів, які допоможуть дізнатися вам головну таємницю школи Евер Афтер Хай.

У першому рівні ви зустрінетеся з Еппл Вайт, яка приготувала для вас три рівні складності, які ви повинні будете пройти. Але все ж Еплл настільки мила, що придумати для вас щось дуже складне дівчина не змогла.

Першим її завданням буде відшукати предмети в класі, якщо ви його пройдете то наступні завдання від Еппл ви пройдете з легкістю. У другому рівні ви будете шукати предмети від Рейвен Квін - ця дівчина, незважаючи на свою злу матір, яку всі дуже боятися, дуже добра і не хоче, щоб про неї теж думали як про погану. Тут вам потрібно буде постаратися, щоб відшукати всі предмети.

Так само ви маєте знати, що предмети можуть бути заховані, де завгодно і знайти їх буде дуже складно. Але все ж можливо, адже коли ви водитимете мишкою, то все рухатиметься і шукати предмети буде простіше.

Якщо вам вдасться знайти предмети від Рейвен, то на інших рівнях все буде набагато простіше. І в кінці гри, коли ви знайдете всі предмети, ви зможете дізнатися таємницю школи Евер Афтер Хай.

Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ever After High: Finding Forever After .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 342 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри