Гра Філворди: Моря та Океани

img width="160" height="120" id="image-article" itemprop="image" src="https://static.igru.com.ua/flash/all/1/igra-filvordy-morya-i-okeany.jpg">

Ласкаво просимо в захопливий світ "Філворди: Моря та Океани" - гри, де кожен хід перетворюється на захопливу подорож безкрайніми водами світових океанів і морів! Піднімайтеся на борт і вирушайте у віртуальну морську пригоду, розкриваючи таємниці глибоких вод і зустрічаючи їхніх унікальних мешканців. Ця гра не просто надає вам список слів для пошуку, а й вводить вас у великий світ морських просторів. Пориньте у світ Тихого, Атлантичного, Індійського, Північного Льодовитого океану і Жовтого моря, зустрічаючи не тільки назви водних просторів, а й різноманітну фауну, що населяє їхні глибини. На вас чекають риби різноманітних форм і кольорів, птахи, що кружляють у повітрі, і таємничі морські створіння. У цьому філворді не просто слова, а цілі історії морів та океанів. Вирушайте у плавання, слідуючи за морською течією головоломок, і пориньте у світ загадок, який надає "Філворди: Моря та Океани". Покажіть, що ви готові до водних пригод і доведіть свою майстерність у пошуку слів у безкрайніх просторах океану!

Як грати?

На вас чекають тематичні розділи, включно з "Назви морів", "Мешканці північних морів", "Мешканці південних морів" і "Моря та Океани". Кожен розділ представляє нові виклики і занурює вас в унікальні аспекти морських просторів, пропонуючи вам не тільки розгадувати слова, а й розширювати свої знання. У кожному з них буде по 6 різних рівнів складності, починаючи з найлегшого. Філворди не тільки перевірять вашу здатність знаходити слова, а й подарують море відкриттів, а також поповнюватимуть ваші знання про таких риб і птахів, як: кайра, тетраодон, спиноріг і тупик. Скільки всього цікавого можна почерпнути з цієї гри. Правила прості: обирайте тему, розв'язуйте рівні та знаходьте приховані слова в таблиці. Розмір таблиць буде різним, починаючи від 10*10 до 14*14 клітинок. Список слів-завдань підказує, що шукати, а таймер додає динамізму. Що швидше знаходите слова, то більше зірок отримаєте. Але можете не поспішати, розгадувати у своєму темпі, після закінчення таймера гра не закінчиться. Освіжіть свої знання про моря та океани, мандруючи разом із "Філворди: Моря та Океани". Покажіть, що ви справжній знавець водних просторів та їхніх загадкових мешканців!

Тут розташована онлайн гра Філворди: Моря та Океани, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри