5 Ночей з Фредді: Кошмар Афтона

Ласкаво просимо у світ Скотта Коутона. Цей геніальний автор подарував нам ще одну шедевральну історію про аніматроніків.

У грі "5 Ночей з Фредді: Кошмар Афтона" ми з вами знову зустрінемося з тими, хто снився нам у найстрашніших кошмарах. Цього разу головними переслідувачами нещасних охоронців будуть аніматроніки Бейбі та Спрінгтрап.

У цій грі Спрінгтрап відіграватиме головну роль. Усе тому, що Спрінгтртрап це і є містер Афтон, а також, він відомий, як Фіолетова Людина. Ходять чутки, що містер Афтон з'явився ще в першій частині "П'ять Ночей з Фредді" як телефонний хлопець. Судячи з попередніх частин, ми знаємо, що Спрінгтрап дуже небезпечний і зустріч із ним не обіцяє нічого хорошого. Цей аніматронік ще в образі людини був тісно пов'язаний з Бейбі, з якою ми познайомилися в серії ігор "Сістер Локейшн".

Колись у містера Афтона була дочка на ім'я Елізабет. Одного разу стався нещасний випадок, унаслідок якого через неполадки системи Бейбі вбила Елізабет. З того моменту душа дівчинки вселилася в цього робота і стала з ним єдиним цілим. І ось сьогодні вам доведеться зіткнутися з цими жахливими і жорстокими аніматроніками віч-на-віч.

З першої ж секунди гри, ви перебуватимете в кімнаті систем безпеки. З вами буде тільки планшет, де ви зможете спостерігати всі камери безпеки. Слідкуйте за обома аніматроніками за камерами відеоспостереження. Щойно один із них зникне з поля зору, ви почуєте виразні кроки. Тут же ховайтеся в схованку під пультом і трохи перечекайте. За цей час аніматронік вийде з кімнати так вас і не знайшовши. Але не варто розслаблятися, адже Фредді теж не залишиться осторонь і періодично намагатиметься вас підловити.

Будьте уважними і дивіться в обидва боки. Удачі!
Тут розташована онлайн гра 5 Ночей з Фредді: Кошмар Афтона, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2439625431247 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8116)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Five Nights at Freddy's: Afton's Nightmare.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 8116 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри