Гра (ФНАФ 5) П'ять Ночей з Фредді 5

Кошмар триває! У грі "(ФНАФ 5) П'ять Ночей с Фредді 5", ви знову зустрінетеся з моторошними аніматроніками. Цього разу вам належить зайняти місце нічного охоронця і стати свідком усіх тих жахів, які кояться в сімейній піцерії. Отже, на годиннику рівно дванадцята ночі і час приступати до роботи. У вашому розпорядженні буде невелика маска в стилі ведмедика Фредді і планшет, де відображаються всі камери системи безпеки. За допомогою камер ви зможете спостерігати за всім, що відбувається по всій піцерії. Слідкуйте за зарядом батарейок і не використовуйте енергію занадто часто.

Спочатку все буде тихо і мирно, але через деякий час на камерах з'явиться дивний рух. Придивившись, ви відчуєте, як холонуть руки і волосся стає дибки. Адже на екрані пересуватимуться аніматроніки. Добрі ляльки-роботи, які вдень розважають дітей, під покровом ночі перетворюються на нещадних убивць. Вони пересуватимуться по всьому ресторану і з кожним кроком будуть все ближче і ближче до своєї жертви. Щоб відлякувати їх, періодично вмикайте світло в коридорах. Щойно аніматронік підкрадеться ближче, одразу надягайте маску, і він скоро піде.

Але не варто розслаблятися. Якщо Чіку, Бонні, Фоксі та Фредді можна обдурити маскою, то з Маріонеткою справи йдуть трохи інакше. На одній з локацій знаходиться музична скринька. Вам потрібно підкручувати її і дивитися, щоб вона не зупинилася. В іншому разі прокинеться Маріонетка і тоді вам не минути лиха. Щоб врятуватися, вам потрібно дожити до шостої ранку. Тепер ваше життя залежить тільки від вас. Удачі...

Тут розташована онлайн гра (ФНАФ 5) П'ять Ночей з Фредді 5, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0658828748891 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4508)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — FNAF 5 | Five Nights at Freddy's 5.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 4508 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри