Гра ФНАФ: 5 Ночей с Фредді 2 Ремастер

"5 Ночей с Фредді 2 Ремастер" - це друга частина гучного хоррора ФНАФ. Тут ви знову поринете у вир небезпечних пригод у сімейній піцерії. Готові до ролі нічного охоронця і чергової порції безсонних ночей? Тоді, приготуйтеся не спати і пильнувати аніматроніків цілу ніч і навіть не одну!

Як грати?

Щоб пройти гру, потрібно пережити п'ять моторошних ночей і протриматися з опівночі до 6 ранку. Звучить дуже просто, але повірте, це далеко не так. Після повторного відкриття піцерії, до Фредді та його компанії приєдналося кілька нових аніматроніків: Балун Бой (він же Бібі), Маріонетка і Мангл. Ці хлопці дуже ускладнять вам роботу і змусять гарненько понервувати. Але нехай вас це не лякає, а змусить бути максимально обережними.

Тепер у всіх роботів з'явилася одна дуже небезпечна несправність. Вони стали бачити людей, як ендоскелет без костюма. Саме тому вони намагатимуться вас зловити і запхати в костюм. А це означатиме вірну і невідворотну смерть. Щоб не потрапити до лап кошмарних роботів, потрібно вчасно одягати маску Фредді. Тоді вони не звернуть на вас увагу і просто пройдуть далі. Також, з'явилася ще одна дуже цікава деталь. У призовому куточку розмістили музичну скриньку. Ви повинні періодично її заводити, щоб відлякувати Маріонетку. Вона діє тільки на цю крихітку, а інші аніматроніки абсолютно байдужі до скриньки і вона ніяк на них не подіє. Спостерігайте за кімнатами і вентиляцією, стежте за ворогами, бережіть енергію і не дайте себе зловити. Удачі!

Тут розташована онлайн гра ФНАФ: 5 Ночей с Фредді 2 Ремастер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4780701754386 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 228)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодія
  • (утримувати) - ліхтарик
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Five Nights at Freddy's 2 Remaster.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 228 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри