Гра Фрайдей Найт Фанкін на Пк

У кожного часто закрадається думка про те, як же цікаво провести п'ятничний вечір. Але тепер це питання відпаде раз і назавжди! А все тому, що ми знайшли для вас чудове заняття! Ритм гра "Фрайдей Найт Фанкін на Пк" стане чудовою розвагою не тільки на вечір п'ятниці, а й на кожен день! Події гри розгортаються навколо кумедного хлопчини з блакитним волоссям і його подружки. Він хоче зустрічатися з дівчинкою і поцілувати її, але це не так просто зробити. Адже у красуні є батько, колишній рок-зірка, який стежить за нею в обидва ока. Він нікого не підпускає до своєї дочки! Але є один спосіб, який допоможе здобути повагу крутого татуся. Хлопчина повинен підкорити його силою свого музичного таланту! Заінтриговані? Тоді, тиснемо на плей і починаємо наш крутий п'ятничний концерт!

Як грати?

Щоб почати гру, потрібно вибрати режим - історія або вільна гра. У режимі історії хлопець повинен битися з крутим батьком та іншими сюрреалістичними персонажами протягом шести ігрових "тижнів". Виберіть один із трьох режимів складності та приступайте до батлу. Спочатку дівчина допоможе вам пройти коротке навчання. Гравцеві потрібно повторювати набір нот за своїм опонентом. Для цього використовуйте клавіші стрілок і повторіть комбінацію свого музичного суперника. Це буде нелегко, зате неймовірно весело! Слідкуйте за стрічкою баттла на шкалі в нижньому кутку гри. Там демонструється прогрес учасників. Докладіть максимум зусиль, щоб не дати супернику здобути перемогу і пройти далі.

У режимі вільної гри, ви зможете вибрати будь-який з етапів музичної битви. Можна вибрати один із батлів або ще раз пройти навчання. Це допоможе вам не тільки вразити суворого батька рокера, а й стати найкрутішим вуличним музикантом "Friday Night Funkin"! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Фрайдей Найт Фанкін на Пк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9607103758667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32884)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Для запуску гри потрібно клікнути мишкою по чорному екрану після основного завантаження!
Керування у грі:
  • - старт / зробити вибір / пауза
  • - співати
  • / - назад
  • - / + - регулювати гучність
Завантажити гру на ПК:

Завантажити гру з нашого сервера  - igra-frajdej-najt-fankin-na-pk.zip (Для ПК)

Перевірено за допомогою Virustotal, загроз і вірусів не виявлено: Результати

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Friday Night Funkin Download.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 32884 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри