Гра Нарізка Фруктів

Любите різати фрукти на тоненькі скибочки? Тоді гра "Нарізка Фруктів" саме для вас! У вас буде унікальна можливість продемонструвати свою майстерність, блискавично розсікаючи в повітрі безліч свіжих фруктів. Ця гра підійде як любителям складних ігор, так і охочим просто пограти собі на втіху. Виберіть відповідний для вас режим і приступайте до нарізки фруктів!

Як грати?

У грі на ваш вибір представлено 3 режими, а саме: класичний, аркадний і спрощений. У класичному режимі, вашим основним завданням буде встигати розрізати фрукти, які будуть підкидатися перед вами. Розсікайте відразу кілька фруктів за один помах, щоб отримати більше очок. Подрібніть усі плоди до того, як вони впадуть на землю. Також у жодному разі не зачепіть бомби, вибух яких призведе до неминучого програшу!

Аркадний режим перевірить вашу спритність і швидкість реакції. У вас буде всього 60 секунд для того, щоб набрати максимальну кількість очок. У цьому вам допоможуть бонусні фрукти з унікальними властивостями, такими як: уповільнення часу, множення очок і фруктів. Тут бомби не мають такої руйнівної сили як у попередньому режимі, але вони здатні забрати у вас доволі багато очок, тож не втрачайте пильність!

Третій режим дасть вам можливість безтурботно насолодитися грою без будь-яких складнощів. У ньому вам не потрібно нікуди поспішати або побоюватися бомб. Грайте й отримайте максимум задоволення від ігрового процесу!

Тут розташована онлайн гра Нарізка Фруктів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9290780141844 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 564)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fruit Ninja Frenzy.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 564 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри