Гра Ніндзя Піца 3

Раді вас вітати в довгоочікуваному продовженні чудової аркадної гри "Ніндзя Піца 3"! Візьміть до рук свою гостру катану і приступайте до нарізання різних овочів, фруктів та інших добірних інгредієнтів, для приготування найкращої піци. Намагайтеся уникати різних вибухонебезпечних предметів, які з'являтимуться на обробній дошці. Продемонструйте всю свою майстерність у нарізці продуктів для приготування вашої фірмової піци!

Як грати?

Гра має 3 режими, такі як: аркада, виклик і тренування пам'яті. У першому режимі, вам необхідно накришити якомога більше продуктів, не допускаючи падіння їжі на землю й уникаючи влучання в бомби. Після кожного зачіпання бомби, ви втрачатимете одне з трьох життів. Отримуйте бонусні ефекти під час розрізання особливих інгредієнтів, як-от: подвійні очки, уповільнення, прискорення і додаткові життя.

У другому режимі вам буде даватися один із семи випадково обраних типів задній, які потрібно виконати за обмежену кількість часу. Нашаткуйте певну кількість продуктів, минаючи небезпечні пастки. Після проходження всіх випробувань за набрану вами суму очок, ви отримаєте один із трьох кубків: бронзовий, срібний або золотий.

У третьому режимі на вас чекає 20 захопливих рівнів, які допоможуть натренувати вашу пам'ять і уважність. Перед кожним рівнем, вам буде даватися рецепт, який складатиметься з одного або декількох інгредієнтів. Запам'ятайте їх і наріжте необхідну кількість продуктів. Пройдіть усі рівні та отримайте винагороду! Вдосконалюйте свої вміння і приготуйте чудову піцу! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Ніндзя Піца 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6546961325967 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 362)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pizza Ninja 3.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 362 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри