Гра Супер Футбол Головами 2

Гра "Супер Футбол Головами 2" це весела спортивна гра, яка призначена для всіх любителів футболу і просто охочих розважитися. Розробники виконали велику роботу з розробки цієї гри, і гравцям знову доведеться побувати на справжньому спортивному чемпіонаті. Приведіть свою команду до перемоги, беручи участь у різних безглуздих турнірах!

У грі "Супер Футбол Головами 2" ви можете зіграти в нетрадиційну гру в футбол гравець проти гравця. Ваше завдання забити якомога більше голів і поліпшити свого гравця. Спочатку виберіть собі команду з цілого списку всіх команд світу. Це все залежить від вас; показати свої навички і бути кращим, ніж ваш супротивник.

Ви так само можете зіграти в чемпіонат, де вам також потрібно вибрати свою улюблену національну команду і постаратися побити своїх супротивників одного за іншим, щоб виграти шість міні-чемпіонатів і отримати всі трофеї. З використанням різних бонусів зросте інтенсивність і веселощі в грі. Що ще більше ускладнює гру, навіть ігрове поле буде іноді змінюватися нижче ваших ніг. Після кожного матчу ви можете тренувати вашого гравця і прокачувати його характеристики. Грайте більше матчів, забивайте побільше голів у ворота суперника і розблокуйте всі можливі досягнення в цій чудовій грі. Грайте удвох з другом і проводьте найбожевільніші матчі футбольними головами, або візьміть участь у чемпіонаті та виграйте всі кубки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Супер Футбол Головами 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.115892789732 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2649)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління гравець 1:

Керування гравець 2:
  • or - удари
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Soccer Noggins 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2649 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри