Гра Футбол: Крейзі Кік

У грі "Крейзі Кік" на вас чекають енергійні тренування, де ви навчитеся здійснювати маневри з футбольним м'ячем. Це стане в нагоді всім гравцям, які люблять грати у футбол і налаштовані тільки на перемогу. Адже у футболі не завжди все вирішує тільки швидкість і влучність. Іноді спритний маневр допоможе зберегти м'яч у команді, уберігаючи його від нападу противника, і згодом ви заб'єте гол. Частка секунди і м'яч опиниться у воротах суперника! Ви готові? Тоді, швидко біжіть на поле! Там на вас уже щосили чекають суперники.

Тут вам не потрібно буде бігати і керувати футболістом. Цього разу ви будете грати футбольним м'ячем. Маневруйте між футболістами і спробуйте забити гол перш, ніж суперник вас підріже і заб'є м'яч далеко за межі ігрового поля.

Ваша мета - ворота команди противника. Намагайтеся дістатися до них незважаючи на всі хитрощі інших спортсменів і забийте гол. Попереду на вас чекає двадцять три рівні, де необхідно продемонструвати свою майстерність і рознести в пух і прах чужу команду. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Футбол: Крейзі Кік, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.0700530281887 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3583)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Football: Crazy Kick.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 3583 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри