Футбольний Поєдинок Картун Нетворк

У Картун Нетворк панує атмосфера справжньої футбольної ейфорії. Весь стадіон забитий уболівальниками, і трибуни гримлять від скандувань і захопленого гулу. Зовсім скоро розпочнеться легендарний футбольний поєдинок серед мультяшок Картун Нетворк. Усі в передчутті крутого змагання! Хочете стати одним з учасників турніру і пограти на боці улюбленого персонажа? Тоді, ласкаво просимо в гру "Футбольний Поєдинок Картун Нетворк"!

Як грати?

Усіх учасників поєдинку буде розділено на дві команди - капітани та воротарі. Вам належить вибрати двох гравців, щоб створити команду. Учасники братимуть участь у двох етапах змагань. На ваш вибір у команді капітанів будуть найзнаменитіші персонажі: Дарвін із мультсеріалу "Дивовижний світ Гамбола", Вандер Вумен із мульта "Дівчата Супергерої", Лук, Мао Мао, Білий і Кіборг із мультсеріалу "Юні Титани, Вперед!". А в другій команді теж будуть персонажі з тих самих мультфільмів: Гамбол, Бамблбі, Яблуко, Симпамиш, Гріззз і Рейвен. Робіть свій вибір і поспішіть на поле.

У першому етапі необхідно забити максимальну кількість пенальті у ворота суперника протягом 45 секунд. На другому етапі поєдинку ви будете стояти на воротах. Зловіть усі м'ячі суперника і не дайте йому забити гол. Заробивши більшу кількість голів, ви зможете взяти участь у наступному раунді. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Футбольний Поєдинок Картун Нетворк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гамбол
4.0331325301205 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 332)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Football Fight Cartoon Network.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 332 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри