Гра Роллі-Полі Гармата: Криваві Монстри

"Роллі-Полі Гармата: Криваві Монстри" - це захоплива гра, де монстри повернулися, і ваше завдання - знищити їх різними творчими способами, запускаючи в них бомби з гармати. Вам потрібно вбити всіх монстрів, використовуючи свою гармату і проявляючи максимальну винахідливість.

Гра підтримує стратегічний підхід: постарайтеся використати якомога менше бомб, щоб отримати додаткові очки і впоратися з монстрами на кожному рівні. На вас чекає 50 унікальних рівнів, кожен з яких має особливе завдання. У деяких потрібно просто вбивати монстрів, в інших потрібно рятувати добрих персонажів і знищувати злих. Усі рівні представляють різноманітні головоломки, де вам доведеться думати творчо, щоб знищити монстрів. Грайте і розгадуйте всі загадки, приводьте в дію різноманітні механізми та активуйте ланцюгову реакцію, щоб убити монстрів якомога крутіше і якомога простіше.

Як грати?

Використовуйте мишу, щоб прицілитися і стріляти, і покажіть свою майстерність у знищенні монстрів. Врятуйте становище, позбувшись усіх істот на кожному рівні і насолоджуйтеся захопливим геймплеєм цієї захопливої гри. Постарайтеся заробити побільше очок, це і буде вашим основним результатом. Також постарайтеся пройти всі рівні, щоб закінчити всю гру і спробувати другу частину з монстрами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Роллі-Полі Гармата: Криваві Монстри, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.76 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 25)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Roly-Poly Cannon: Bloody Monsters Pack.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 25 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри