Гра Ролі-Полі Гармата: Монстри 2 (Редактор Рівнів)

Гра Ролі-Полі Гармата: Монстри 2 (Редактор Рівнів) - це унікальна гра-редактор, в якій можна створити свої власні рівні з гри про ролі-полі гармату. Ви зможете не просто грати, а й конструювати унікальні урони за допомогою спеціальних можливостей всередині гри. Якщо ви вже пройшли гру під назвою "Ролі-Полі Гармата: Криваві Монстри 2", тоді вам, напевно, буде цікаво створити свої рівні, які будуть ще більш цікавими і важкими.

Як грати?

Просто вибирайте в меню гру створення рівнів і приступайте. Створюйте і діліться своїми власними рівнями, тим самим надаючи розробникам гри дозвіл включати ваші рівні в майбутні ігри на власний розсуд розробників гри. Перед вами будуть категорії об'єктів, які можна встановлювати на ігровому екрані. Вибирайте статичні об'єкти, динамічні, монстрів і різні механізми. Встановлюйте все в такому порядку, який вам подобається найбільше. Після цього ви можете зберегти свій рівень, або протестувати, зігравши в нього в реальному режимі гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Ролі-Полі Гармата: Монстри 2 (Редактор Рівнів), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Roly-Poly Cannon: Bloody Monsters Pack 2 Level Editor.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри