Гра Геометрія Даш: Зимовий Ривок

Ласкаво просимо у світ Геометрії Даш! Зовсім скоро настане Новий Рік і по всьому світу почали підготовку до свята. Божевільний світ Геометрії Даш теж уже щосили виблискує святковими вогниками і рясніє сніжинками. Але головне, що на вас чекають нові зимові пригоди прудких кубиків! Вашим персонажем буде маленький квадратик у шапці Санта Клауса.

Попереду на вас чекає сім новорічних рівнів, де ви не тільки мчатимете небезпечними стежками, а й керуватимете санями Санта Клауса. Це буде просто приголомшлива святкова пригода! Кубик мчатиме вперед автоматично, а ви маєте допомогти йому маневрувати серед великої кількості небезпек і пасток. Це буде непросто, але варто трохи потренуватися і у вас все вийде.

Ваше основне завдання - подолати максимальну дистанцію і зібрати якомога більше різдвяних подарунків. Накопичивши п'ятдесят подарунків, ви зможете відкрити новий скін для вашого кубика. Також, ви будете літати на санях разом із Сантою. Допоможіть йому спритно керувати своїм транспортним засобом і зібрати багато-багато новорічних подарунків для діточок. Приємної гри і удачі!

3.8954248366013 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 765)
Тут розташована онлайн гра Геометрія Даш: Зимовий Ривок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Winter Dash.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 765 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри