Гра Електрична Головоломка

"Електрична Головоломка" - це суміш навчальної гри про електрику з елементами аркади, квесту, містики, жахів і пригод. У ній є все, що може зачепити гравця і змусити його залишитися тут надовго. Вона повідає вам історію студентки, яка вирішує вирушити до своєї школи, щоб відвідати улюбленого вчителя і відвідати рідні стіни. Але все йде не за планом, приїхавши на місце, вона дізнається, що школа давно закрита, а сам учитель безслідно зник. Там сталося щось страшне і ця історія оповита таємницями. Наша героїня не з боязкого десятка, вона вирішує все таки піти туди і з'ясувати, що ж там сталося.

У грі на вас чекає багато цікавих електричних головоломок і пасток, вони зустрічатимуться майже в кожній кімнаті. Щоб їх розв'язати, потрібно буде правильно з'єднати поживні елементи з механізмами, які відкриватимуть вам шлях далі. У міру проходження гри ви знаходитимете проектори, на них програватиметься відео з підказками та історіями про те, що ж там сталося. Будьте уважні і слухайте, те, що там говорять, ця інформація допоможе вам пройти вперед і дізнатися щось нове про подію. Допоможіть дівчині дійти до кінця, розкрити всі секрети, знайти і покарати винних!

Як грати?

Ось кілька порад, які допоможуть вам у грі. Щоб почати прокладання або зняття дротів, вам спочатку потрібно знайти термінал. Кожен відповідає за свою зону кімнати (вона виділяється трохи помаранчевим кольором), іноді їх може бути два, три і більше. Живильний елемент може забезпечувати енергією максимум три механізми, чим їх більше, тим повільніше вони працюють. Для прокладання електричної мережі можна використовувати різні перемикачі, які допоможуть вам впоратися з ситуацією, коли механізмів більше трьох або їх потрібно запускати по черзі. Саму мережу можна в будь-який час відредагувати або видалити, скориставшись терміналом, після її видалення всі елементи повертаються в початкові стани. Це ви будете робити часто.

Тут розташована онлайн гра Електрична Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.070351758794 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1393)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух;
  • - взаємодіяти;
  • - прокладання проводів.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wired Electricity Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1393 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри