Гра Закохані Кулі 2

"Закохані Кулі 2" - це продовження зворушливої історії кохання. Дві маленькі кулі закохані одна в одну до безпам'ятства, але на жаль, їх розлучили. Ось тільки справжнє кохання може подолати будь-які перешкоди і відстані і наша закохана парочка готова на все, щоб возз'єднатися. Запрошуємо вас взяти участь у долі чарівних кульок.

Попереду на вас чекає безліч захопливих і цікавих рівнів, де вам доведеться продемонструвати свою кмітливість і спритність в ім'я любові. На кожному рівні вам потрібно зробити так, щоб синя куля могла дістатися до рожевої кульки. Іноді вам доведеться добряче поламати голову, щоб не просто допомогти закоханим бути разом, а й на шляху зібрати три сердечка. Вони символізують любов кульок і подарують вам бонусні очки.

Також у грі є міні-ігри, де вам належить проявити терпіння і показати всю свою спритність. Ця логічна гра сподобається як маленьким гравцям, так і геймерам зі стажем. Тут ви зможете поєднати приємне з корисним і просто добре провести час. Приємної гри і удачі!
Тут розташована онлайн гра Закохані Кулі 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1481880157876 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22296)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Love Balls 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 22296 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри