Гра Врятувати Героя

Тепер популярна міні-гра з реклами до "Хронік Хаосу" перекочувала з мобільних телефонів прямо на монітори наших комп'ютерів! Тепер можна зіграти в неї онлайн, і не витрачати час на нескінченну рекламу. Ця чудова головоломка допоможе вам перевірити свою кмітливість і кмітливість, а також весело провести час.

Як грати?

У грі "Врятувати Героя", ви допомагатимете горе-лицарю врятуватися з лігва ворога і рятуватимете скарби зі страшної темниці гоблінів. Це похмуре місце поцятковане небезпечними пастками і постійно патрулюється злісною вартою. Пройти крізь усе це буде складно, але можливо. Попереду на вас чекає сорок рівнів, де логіка і кмітливість допоможуть лицареві дістатися до скарбів і оволодіти незліченними багатствами.

Ваше завдання - прибрати всі розпірки так, щоб коштовності потрапили на дно темниці, і лицар міг до них спуститися. Але не варто поспішати. Спочатку уважно все розгляньте й оцініть ситуацію. У жодному разі не можна, щоб лава пролилася на нашого героя або вони з вартовим гобліном опинилися віч-на-віч. Намагайтеся уникнути сутичок з небезпечними речами і скоріше дістатися до золота і коштовностей. Ця чудова головоломка стане не тільки чудовою розвагою, а й допоможе вам прокачати свої логічні здібності. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Врятувати Героя, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3068242880172 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1861)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hero Rescue.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1861 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри