Гра Брейн Аут

Хочете перевірити свою логіку та кмітливість? Тоді, ласкаво просимо в гру "Брейн Аут"! Ця мега крута головоломка допоможе змусити ваш мозок гарненько попрацювати, а також, підключити до своїх інтелектуальних здібностей хитрість і кмітливість. Попереду на вас чекає серія хитромудрих завдань, хитромудрих задачок і креативних головоломок. Ви зможете протестити свій мозок на нестандартне мислення і довести всім друзям, що вас обдурити неможливо!

Не шукайте легких шляхів і постарайтеся підійти нестандартно до вирішення кожного завдання. Нехай легкі питання не зможуть вас заплутати і ввести в оману. Все набагато глибше, але й водночас простіше нікуди. Звучить дивно, але це працює!

Іноді рішення головоломок будуть абсолютно абсурдними, але це тільки додасть грі жартівливої родзинки. Наприклад, щоб знайти найвищу істоту на картинці, зверніть увагу не тільки на тварин, а й на сонечко. Воно вже точно вище за всіх! Застосовуйте нетривіальний підхід до наступних завдань і все піде, як по маслу. Попереду на вас чекає унікальний ігровий досвід, який допоможе розвинути свою креативність і підхід до стандартних речей з нестандартної точки зору!

Тут розташована онлайн гра Брейн Аут, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7077409162717 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1899)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Brain Out.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 1899 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри