Гра Головоломка зі шпильками: Врятуйте овець

У грі "Головоломка зі шпильками: Врятуйте овець" ви познайомитеся з овечкою та іншими тваринами, які потраплятимуть у різні неприємні ситуації. Вам належить зануритися в захопливі та складні завдання, які розв'язати буде не так уже й просто. Любите виклики з ключами? Якщо так, то вам обов'язково сподобається тут. На вас чекають різноманітні рівні, які вимагатимуть від вас уваги та кмітливості. Допоможіть милим тваринам отримати свою їжу та уникнути небезпек. Готові? Тоді починайте грати!

Як грати?

Ваше завдання в грі - допомогти милим овечкам добути їжу, а на наступних рівнях - і їхнім друзям. Щойно почнете грати, перед вами відкриється вибір: класичний режим, режим розслаблення або режим виклику для перевірки вашої логіки. У режимі класики правильно витягуйте шпильки, щоб погодувати овечку, а на інших рівнях - собаку та інших тварин. У режимі розслаблення вам варто доставити всі кульки до овечки на вантажівку. Режим із непростими викликами для вашого мозку відкриється тільки після 20 рівня. Проходьте рівні, обходьте перешкоди у вигляді бомб, лави та інших небезпек. Розвивайте розумові здібності, отримуйте нагороди та весело проводьте час. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Головоломка зі шпильками: Врятуйте овець, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pin Puzzle: Save The Sheep.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри