Гра Гонки на Російських Машинах

У грі "Гонки на Російських Машинах" у вас з'явиться можливість пройти сувору російську гоночну школу. Після цього ви зможете їздити на будь-якій машині і давати фору всім у будь-яких перегонах. Адже основним вашим авто, на якому відбуватиметься навчання, стане відома всім легенда російського автопрому - ВАЗ 2108. Скільки історій пов'язано з цим чудовим автомобілем, пропонуємо і вам дізнатися про нього більше. Навчившись керувати ним, їзда на імпортних, крутих тачках здасться вам просто казкою. Як кажуть: "Все пізнається в порівнянні". Перевірте це твердження, пройшовши навчання в цій віртуальній автошколі.

Гра запропонує вам на вибір шість режимів: вільна їзда, драг, занос, паркування, ралі і, звісно, перегони. У кожному з них є три рівні складності: початковий, середній і професіонал. Цього достатньо, щоб ви змогли як слід попрактикуватися їзді в кожному з них. Два режими (занос і драг) будуть закриті. Щоб їх відкрити, вам буде потрібно завершити початкові рівні паркування і заносу. Після проходження всіх режимів перегонів на російських машинах, ви зможете сміливо назвати себе найкращим гонщиком свого міста. А в нагороду отримати можливість пофарбувати свою вісімку в унікальний камуфляж, який буде тільки у вас.

Як грати?

Рекомендуємо почати ваш шлях з навчання паркуванню, там все просто, потрібно доїхати до пакувального місця за відведений час, не зачепивши при цьому предмети навколо вас. У заносі наберіть позначену кількість очок за час. На карті будуть зустрічатися зелені чекпоінти, дрифтуючи через них, ви подвоюєте зароблені бали. Найвигідніший занос, який принесе вам найбільшу кількість очок - це круговий. Роблячи його, намагайтеся не завалюватися сильно і постійно тримати авто в заносі. Що довше ви його утримуєте, то більший множник нарахування балів отримуєте.

У дразі потрібно проїхати відрізок траси за найкращий час. Під час перегонів стежте за автомобільним трафіком навколо, ви не повинні зачепити авто, що їдуть, інакше програєте. Коли ці три режими будуть завершені, випробуйте свої сили в ралі. У ньому ви маєте проїхати через задану кількість точок. Тут на вас чекає жорстке бездоріжжя, багато бруду, річок, скель і боліт. Вам доведеться під напружитися і використовуючи навички, отримані до цього, доїхати до фінішу першим.

Якщо вам стане нудно або вже не буде сил вправлятися, вирушайте у вільну їзду. Вона порадує вас безмежною картою, дослідивши яку, ви познайомитеся з російським життям. Побачити всю ту красиву природу навколо, тварин. Їдьте акуратно, на дорогах можуть зустрічатися поліцейські і якщо ви порушите правила, вони зможуть вас заарештувати, звісно якщо наздоженуть.

Тут розташована онлайн гра Гонки на Російських Машинах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.3131946934385 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39046)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - їзда;
  • - ручник;
  • - завести авто;
  • / - перемикання швидкостей вгору/вниз;
  • - увімкнути/вимкнути світло;
  • - зміна вигляду камери;
  • - пауза.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Russian Cars Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 39046 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри