Гра Палаюча Гума 5

"Палаюча Гума 5" це гоночна, бойова гра, в якій ви повинні домогтися першого місця будь-якими способами! Наберіться багато сміливості й терпіння, щоб підірвати всіх своїх супротивників, бачачи як горять їхні машини, рухаючись по гоночній трасі вперед! У цій грі на вас чекає ціла низка транспортних засобів і руйнівної зброї, які вам належить розблокувати в міру проходження етапів. У грі на вас чекають найкрутіші відчуття від цих гарячих перегонів, у яких переможцем маєте стати саме ви!

Як грати?

Ваше завдання в грі - знищити всіх тих, хто буде на вашому шляху до перемоги і посісти в рейтингу переможців перше місце. Для проходження гри у вас буде 12 рівнів. І так, у грі на вас чекає дуже багато різноманітної зброї, якою ви будите стріляти у своїх супротивників. Щоб приступити до перегонів, вам потрібно вибрати основну і додаткову зброю. Це може бути що завгодно, від рельсотрона до самонавідних ракет і смертоносних стрибаючих мін. Виберіть зброю, щоб викликати на дорозі великий хаос підриваючи всіх супротивників. Після у вас на вибір буде 20 машин, але почати вам доведеться з першої, щоб потім при виграші розблокувати нову машину. Коли мчатимете до перемоги і знищуватимете супротивників не забувайте збирати боєприпаси, ремонт машини і бонуси.

Спалюючи машину кожного супротивника, вам буде даватися винагорода, яка порадує вас бонусом у 1000 доларів. Тому підберіть таку комбінацію зброї своїй машині, яка завдасть найбільшу кількість убивств, щоб заробляти грошові бонуси! У міру проходження рівнів гри машини стають швидшими, а ваші супротивники стають більш агресивними! На кожному треку, що проходить, у вас буде по чотири досягнення, які ви зможете отримати після таких дій: отримавши перше місце, бонус за вбивство, загадкову коробку або закінчивши перегони в престижний час. Усі ці досягнення дають вам грошові кошти і винагороду у вигляді транспорту. Ну що, готові перемогти в цих перегонах і нещадно підривати своїх супротивників у грі "Палаюча Гума 5"? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Палаюча Гума 5, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.2312849162011 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 895)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • , or , - стріляти
  • - дрифт
  • - зміна вигляду камери
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Burnin' Rubber 5 XS.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 895 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри