Гра Екстремальні перегони на реальних автомобілях

"Екстремальні перегони на реальних автомобілях" - це нова захоплива гра, в якій на вас чекають насичені пригоди з великою кількістю різних режимів. Безліч крутих карт, реалістична фізика руху, руйнування безлічі об'єктів на маленькі шматочки. Запаморочливі перегони від яких у вас підніметься адреналін у крові! Божевільні трюки, від яких ви відчуєте себе справжнім каскадером, залишається тільки сісти за кермо.

Як грати?

На вибір вам буде доступно 30 суперкарів, а також понад 180 трас! Режим для двох гравців, а також вільна їзда, і багато інших. Всі автомобілі одразу протестувати не вийде, ви їх відкриватимете по черзі, один за одним. Кожен з авто ви зможете вдосконалювати в гаражі. Беріть участь у різних перегонах проти комп'ютера, або вільно катайтеся містом, робіть багато трюків. Якщо вам стане нудно, то рушайте на бойову арену, там вам вже точно нудно не буде. Тараньтесь, знищуйте супротивників, станьте останнім, хто вижив!

У режимі кар'єри є багато карт, у яких ви зможете перевірити ваші навички гонщика: "Перегони", "Проти часу", "Трюк", "Контрольна точка" і "Паркур". По завершенню ви отримуватимете зірки, вони залежатимуть від того, за скільки часу ви зуміли проїхати ту чи іншу трасу. Участь братимуть 7 машин. Ваше завдання - увійдіть до трійки найкращих улюбленим способом, це вам знадобитися для того, щоб пройти на наступний рівень. Також на фініші будуть враховуватися очки: за дрифт, пошкодження, час проведений у польоті, вони будуть бонусом у нарахуванні вам грошей за поїздку. Їх ви зможете витрачати на поліпшення характеристик машини: потужність, сила, шкода, міцність, ремонт. Можна поміняти і візуальну частину, поставте крутіші диски, підберіть крутий колір або виберіть уже готову наліпку на авто, встановіть неонове підсвічування навкруги.

Можете зіграти за поліцейського, де ви повинні будете ловити злочинців. Час буде обмежений, злочинці намагатимуться сховатися від вас, не дайте їм цього зробити. Питання, чи зможете ви наздогнати їх, коли закінчиться основний час? Для того щоб їх зупинити вам достатньо таранити їх до моменту, поки їхня смужка життя не стане порожньою.

Тут розташована онлайн гра Екстремальні перегони на реальних автомобілях, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.2847533632287 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 446)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • / - управління
  • - нітро
  • - зміна камери

Управління для другого гравця:
  • - управління
  • - нітро
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Real Cars Extreme Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 446 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри