Гра Готуємо Домашнє Морозиво у Вафельному Ріжку

Милі дівчатка, сьогодні ми з вами будемо готувати одні з найулюбленіших ласощів. У грі "Готуємо Домашнє Морозиво у Вафельному Ріжку" ми приготуємо мрію всіх ласунів. Насамперед потрібно приготувати суміш для майбутнього морозива. Для цього вам необхідно покласти в миску всі інгредієнти і гарненько їх перемішати. Після цього ми розкладемо морозиво по тарілочках і додамо харчовий барвник. Просто на очах звичайне вершкове морозиво набуде зеленого та шоколадного кольорів. Тепер можна відправляти ласощі в морозильну камеру і братися за приготування ріжків.

Тепер ми беремося за приготування тіста. Покладіть борошно, цукор, яйця, шоколадну крихту і вершкове масло в чашу для міксера і все перемішайте до однорідного стану. Коли тісто буде готове, вам потрібно розкачати його в тонкий корж і разом із цукровою формою запекти в духовці. Коли наші коржики будуть готові, ви зможете зробити з них ріжки за допомогою спеціальної форми. У готові ріжки розкладіть кульки морозива і прикрасьте кондитерською посипкою, мусом і фруктами. Приємного апетиту!

Тут розташована онлайн гра Готуємо Домашнє Морозиво у Вафельному Ріжку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2110091743119 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 872)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Home Made Ice Cream Cooking.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 872 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри