Гра Приготування здорового сніданку для дівчаток

Ласкаво просимо в гості до сестер Анни та Ельзи! Дівчаткам потрібно допомогти зібратися для поїздки до старшої школи. Вони дуже схвильовані, адже це їхня перша поїздка далеко від дому. Так само, щоб підняти настрій сестрам, вам необхідно приготувати для них здоровий сніданок. Дівчата перестали їсти шкідливу їжу і тепер готують для себе тільки корисні страви. Ну що, ви готові допомогти Анні та Ельзі і зібрати для них смачний сніданок і вибрати вбрання?

Як грати?

Почнемо з Ельзи, вони вже підготували свою шафу одягом і чекає вашої думки. Виберіть гарну зачіску, сукню або костюм, а потім доповніть образ красивим кольє і сережками. У вас вийшло дуже здорово! Тепер давайте повернемося до Анни, вона так само з нетерпінням чекає змін. У гардеробі, ви так само знайдете багато красивого одягу та аксесуарів. Наступним етапом буде - смачний сніданок, а головне корисний! Приготуйте для сестер смачний овочевий салат і фруктовий смузі, який освіжить і принесе користь організму. Після одягалки і сніданку, Ельза і Анна готові відправиться в старшу школу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Приготування здорового сніданку для дівчаток, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5161290322581 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Girls Healthy Breakfast Preparation .
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри