Гра Десерт-сюрприз до Дня Святого Валентина від Емми

У сьогоднішній грі, ваша допомога знадобитися красуні Еммі, яка вирішила приготувати десерт-сюрприз до дня святого Валентина своєму хлопцеві. Дівчина вирішила здивувати коханого смачним шоколадним тортом та іншими десертами. Але коли прийшов час готувати, Емма розгубилася і не знає з чого почати. Давайте не будемо псувати сюрприз і приготуємо все, що придумала Емма.

Як грати?

Емма вже чекає вас на кухні, де готова почати процес готування. Вам же потрібно слідувати всім підказкам і слідувати рецепту. Почнемо з приготування шоколадного тортика. Перед вами вже стоятиме миска на плитці, в яку вам потрібно додати масло і розтопити його. Потім додайте борошно, яйця, цукор і гарненько все перемішайте. Тепер потрібно додати найважливіший інгредієнт - какао-порошок, який і додасть нашому тортику шоколадного відтінку. Готову суміш потрібно помістити в духовку і почекати поки торт спечеться. Приготуйте крем, яким ви будете перемазувати ваші шоколадні коржі. Далі на вас чекає творчий процес, який дасть вам змогу прикрасити торт на свій смак. Використовуйте всі прикраси, щоб зробити унікальний декор до дня Валентина. Так само не забудьте, допомогти Еммі підібрати гарне вбрання і накрити на стіл. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Десерт-сюрприз до Дня Святого Валентина від Емми, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2424242424242 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 33)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Emma Surprise Valentine Dessert .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 33 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри