Гра Майстер Приготування Десертів Своїми Руками

Відчуйте себе майстром приготування смачних десертів своїми руками. У цій грі ви будете справжнім шеф-кухарем, який вміє готувати не тільки смачні торти, а й соковиті і дуже апетитні бургери. Станьте справжнім гуру кулінарії і перевірте свої сили в нашій новій грі. Ми підготували для вас найпростіші варіанти повсякденних страв. Вам лише необхідно слідувати всім підказкам і смачно готувати. Давайте починати!

Як грати?

У грі є 4 режими: приготування фруктового салату, полуничного торта, морозива і гамбургера. Виберіть один із варіантів і беріться за готування. Найголовніше правило кухаря - слідувати рецепту і виконувати всі вказівки. Тоді на вас чекає успіх! Почнемо з фруктового салату. Для приготування вам необхідно нарізати кілька видів фруктів. Виберіть на свій смак. Потім помістіть у тарілку, перемішайте і додайте смачний йогурт. У вас вийшов дуже смачний салат! Тепер давайте приготуємо смачний гамбургер. Посмажте котлети для гамбургера, розріжте булочку, підготуйте соус та інші інгредієнти. У грі на вас чекають ще кілька дивовижних рецептів, які ви обов'язково повинні приготувати. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Майстер Приготування Десертів Своїми Руками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — DIY Dessert Cooking Master .
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри