Гра Гравіті Фолз: Загадкова Земля

Діппер просто притягує до себе всілякі дивацтва і загадки. Ось і сьогодні його любов до секретів і таємниць зіграла з ним черговий жарт. Прочитавши заклинання в щоденнику, Діппер відкрив портал і його затягнуло в паралельний світ. Пайнса викинуло на дивні землі. навколо панує холод і зима. Але що далі хлопець заходив, то більше все нагадувало сюрреалістичний сон. Навколо вешталися неймовірні створіння: привиди, бетонні монстри, привиди умивальників, голограми, різнокаліберні кажани та інша нечисть.

Як грати?

У грі "Віті Фолз: Загадкова Земля" ви маєте допомогти Діппер пройти крізь увесь цей дивний світ. По дорозі вам будуть давати підказки ельф, чаклунка і чарівник. Прислухайтеся до них і ви з легкістю подолаєте будь-яку перешкоду. Щоб перемогти ворога вам потрібно просто навести на нього курсором і почати атакувати за допомогою лівої кнопки мишки.

Щоб підправити своє здоров'я після бою спробуйте рознести кілька бочок або ящиків. В одному з них, ви, напевно, зможете знайти там солодке смачне яблуко, яке збільшить вашу стрічку здоров'я. Якщо ви хочете прокачати свої навички, то наприкінці кожного рівня будете потрапляти до чарівного магазину, де можна купити різні навички. Щоправда плата буде не зовсім, як у звичайних магазинчиках. Продавцем там працює лама. Він буде готовий продати свій товар тільки за морквину або якісь інші ласощі. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра віті Фолз: Загадкова Земля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3104660045837 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6545)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух / атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gravity Falls: Oddventure Land.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6545 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри