Гра ГТА Імперія Злочинного Світу

ГТА - Імперія Злочинного Світу - це історія одного таємного агента! П'ятниця - 15:00, ім'я нашого таємного агента - Олександр Шон і він отримує дзвінок від співробітника лікарні про те, що його дочка загинула в автокатастрофі. Головний герой запам'ятав цю дату і час назавжди - неділя, 18 листопада 2018 року о 14:00. Він був люблячим батьком своєї дочки, і дочка для нього була всім. Головний герой просить допомоги у свого друга Джорджа, який є адвокатом Олександра. Він розповідає про те що, у нього померла дочка в нещасній автокатастрофі, і повідомляє про похорон. Джордж є найближчим другом сім'ї Олександра. Наш герой є бізнес-магнатом зі статками в 3 мільярди доларів. Походить Олександр Шон із Франції, цей бізнес заснований на розкішних вбраннях, а також він займається деякими іншими справами з іншими бізнес-партнерами по всьому світу.

У понеділок, о 10:00 ранку, Олександр Шон отримує телефонний дзвінок з невідомого номер, і цей дзвінок змінює все подальше життя нашого героя! Зіграйте в цю гру і дізнайтеся, що це був за дзвінок.

ГТА - Імперія Злочинного Світу - новенька гра з дуже гарною графікою і дуже хорошим геймплеєм та сюжетною лінією. Станьте справжнім гангстером у цьому великому мегаполісі. Місто переповнене мафією і головорізами, великою кількістю казино. Банди грабують, тероризують місто, а також взагалі не бояться поліції. Сідайте в автомобіль, катайтеся по великих просторах міста, виконуйте велику кількість місій, і станьте босом цього злочинного світу, якщо у вас вистачить сміливості на це! У грі велика кількість як простих так і складних завдань. Гра дуже унікальна, захоплива і вам не доведеться в ній нудьгувати, це ми гарантуємо!

Тут розташована онлайн гра ГТА Імперія Злочинного Світу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри ГТА
4.2227171492205 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 449)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - нітро
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — GTA: Underworld Empire.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 449 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри