Гра Квест Губки 3: Прокляття Летючого Голландця

Вас вітає гра "Квест Губки 3: Прокляття Летючого Голландця"! Сьогодні дуже гарний день для того, щоб продовжити квест Губки Боба, адже що може бути прекрасніше, ніж дути бульбашки разом зі своїм найкращим другом! Ви також вважаєте, що наш улюблений герой Губка Боб абсолютно правий, допомагаючи іншим? Він так сильно втомився від двох попередніх частин пригод! І тут звідки не візьмись, почулися йому дивні звуки, а за ними з'явився Летючий Голландець. Він завдяки своїй чарівній силі почав наганяти зелений туман на містечко Бікіні Боттом і пообіцяв, що все місто покриється зеленою імлою. Губці Бобу терміново потрібна ваша допомога, адже хто як не ви допоможете Губці Бобу повернути втрачену річ. Зробити це буде зовсім не просто, оскільки в кожного жителя підводного міста свої різні проблеми і турботи. Ну що, готові допомогти Губці врятувати місто від Летючого Голландця? Тоді вперед!

Як грати?

І так, у грі ви маєте поговорити з кожним героєм і виконати багато різних завдань. Разом із цим знаходьте безліч предметів, побувайте в підземеллях, де мешкають не тільки медузи, а й дивні привиди, які дуже бояться світла. Вам же для всіх ворогів знадобиться особливе озброєння і спорядження - все це потрібно поступово знаходити. За те, що ви будите знаходити перлини, ви отримаєте можливість зробити вашу зброю потужнішою та ефективнішою. В інвентарі зверху ігрового поля можна купити просте обмундирування, завдяки чому зміниться зовнішність Губки Боба, від чого він стане дуже помітним. Досліджуйте всі локації та поверніть Летючому Голландцю його зниклу річ! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Квест Губки 3: Прокляття Летючого Голландця, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8480725623583 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 441)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - атака / взаємодія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Quesr Pants 3:The Curse of the Flying Dutchman.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 441 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри