Гра Papergames.io

"Papergames.io" - це унікальна збірка логічних іо ігор, де кожен гравець зможе знайти гру на свій смак. Це буде дуже цікаво й азартно, адже ви зможете змагатися з геймерами з усієї земної кулі та продемонструвати свій гострий розум та інтелект. Попереду на вас чекає чотири логічні ігри: хрестики-нулики, чотири в ряд, гомоку і морський бій. Кожна з цих ігор знайома всім уже давно, але ми нагадаємо вам правила всіх ігор про всяк випадок.

Як грати?

Хрестики-нулики - одна з найпоширеніших ігор, яка знайома всім нам із самого дитинства. На ігровому полі, розкресленому на дев'ять квадратів, гравці повинні по черзі креслити свої знаки. В одного гравця будуть хрестики, а в іншого - нулики. Той, хто перший складе свої три знаки по горизонталі, вертикалі та діагоналі, переможе. Ця гра допомагає тренувати свою логіку і прораховувати на кілька ходів уперед.

Чотири в ряд - кумедна головоломка, де вам потрібно встановити чотири точки свого кольору в один ряд. Будьте пильними і не дайте супернику обійти вас.

Гомоку - стародавня китайська гра на логіку. У кожного гравця будуть камені білого або чорного кольору. Хід ведеться по черзі. Для перемоги потрібно побудувати безперервну лінію з п'яти каменів перш, ніж це зробить противник.

Морський бій - не тільки цікава, а й дуже азартна гра. У кожного гравця буде поле з кораблями. Переможе той, хто першим зіб'є всі ворожі кораблі. Якщо гравцеві вдалося влучити в ціль, тоді він продовжує хід до першого промаху.

Кожну гру потрібно довести до кінця, інакше ви будете оштрафовані. Також, ви зможете запросити друзів у приватну кімнату і зіграти разом з ними, навіть якщо вони знаходяться дуже далеко від вас. Ці прості й захопливі онлайн ігри допоможуть вам скоротати вільні хвилинки і забути всі клопоти на деякий час. Грайте, перемагайте і просто відпочивайте!

Тут розташована онлайн гра Papergames.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
3.8731555785659 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3863)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Papergames.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 3863 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри