Гра Ліворуч або Праворуч! Створи іграшку Кетнепа

Ласкаво просимо на знамениту фабрику іграшок "Поппі Плейтайм"! Тут ви зможете не просто зануритися в моторошну атмосферу конвеєра плюшевих монстрів, а й докласти свою руку до створення жахіть. Ви готові стати справжнім майстром лялькових справ і створити свою страшну іграшку? Тоді, ласкаво просимо в гру "Ліворуч або Праворуч! Створи іграшку Кетнепа"!

Як грати?

Перед вами буде два тіла маленького чудовиська і потрібно вибрати предмет зліва чи справа. Але одна з частинок завжди матиме ціну. Ви можете брати тільки ті, які безкоштовно, але це буде не так цікаво. Адже якщо ви хочете зробити Кота Дрімота, Пеклопса або інших хлопців із саги "Poppy Playtime", то доведеться трошки розщедритися. Щоб ваша істота була максимально такою, як вам хочеться, варто витратити кілька монеток на лапки або тулуб, який більше підійде нашому монстрику. Щойно лялечка буде готова, творець отримає винагороду і зможе продовжити творити нових істот. Це буде дуже цікаво!

Тут розташована онлайн гра Ліворуч або Праворуч! Створи іграшку Кетнепа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6881720430108 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 93)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Left or Right! Make a CatNap Toy.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 93 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри