Гра Знайди Відмінності: Пригоди Кота Кетнапа!

"Знайди Відмінності: Пригоди Кота Кетнапа!" - це чарівна гра на увагу, де ви зможете познайомитися з кумедними персонажами із серії ігор "Поппі Плейтайм". Гра складається з чотирьох частин, які йтимуть строго по черзі. Тут ви зможете не просто пройти серію картинок і просто шукати відмінності, а й насолодитися коміксом про пригоди усміхнених тварюк. Ці малюки обожнюють пустувати і дражнити всіх монстрів іграшкової фабрики. А це означає, попереду на вас чекає кумедна історія про пригоди маленьких бешкетників.

Як грати?

На кожному рівні перед вами буде дві картинки. Може здатися, що вони абсолютно однакові, але це далеко не так. Там є рівно десять відмінностей, які необхідно знайти. Тільки після цього, ви зможете пройти на наступний рівень. Ця гра допоможе вам прокачати свою увагу і спостережливість, а також весело провести час у компанії незвичайних монстриків. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Знайди Відмінності: Пригоди Кота Кетнапа!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5555555555556 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Find the Difference: Catnap Adventures!.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри