Гра Королівський Геловін: Одягалки для вечірок

Дівчатка приготуйтеся до найстрашнішої моторошної вечірки на честь Геловіна! На вас чекають найстрашніші костюми і багато захоплюючих пригод, на які всі так чекають напередодні свята. Принцеси Діснея: Жасмин, Попелюшка, Анна і Моана дуже люблять Геловін, адже можна одягнути найстрашніший костюм і бути наймоднішою. Достаток костюмів настільки великий, що принцеси не можуть зробити вибір. Давайте допоможемо дівчатам і підберемо для них королівські вбрання для вечірки Геловін.

Як грати?

Кожна з принцес відібрала кілька варіантів костюмів, які можливо підійдуть для вечірки, але останнє слово за вами! Тож давайте приступимо. Принцеса Анна вже готова показати вам свої образи. Ви можете приміряти хоч і всі варіанти, щоб вибрати найбільш класне вбрання. Можливо ви одягнете Анну в стилі Харлі Квін або ж моторошної відьми, вирішувати тільки вам. На забувайте про додаткові аксесуари, вони допоможуть вам створити більш ефектний образ. Анна має жахливий вигляд, саме так і має бути, адже це ж Геловін. Далі повертайтеся до решти принцес і підберіть їм такі ж класні та страшні костюми!

Тут розташована онлайн гра Королівський Геловін: Одягалки для вечірок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 28)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Royal Halloween Party Dress Up.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 28 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри