Гра Двері в Підвал

Є у світі речі не підвладні людському розуму. Але це ніколи не зупиняло цікавих і багато хто хотів відкрити завісу таємниці інших світів і паралелей. Але потойбічний світ не терпить вторгнення у свій світ і той, хто наважиться це зробити, буде жорстоко покараний. Але я знаю одну історію. Правдиву страшну історію... Скоро і ви її дізнаєтеся.

Як грати?

У грі "Двері в Підвал", ви маєте допомогти одній маленькій дівчинці і вона розкриє вам страшну таємницю. Вам потрібно відшукати десять скляних кульок. кожна кулька - це спогади малятка. До речі, дівчинка насправді привид. Щойно вона втратила своє фізичне тіло, разом із ним стерлися і її спогади. Саме тому вона не може розповісти вам все, про ту страшну і жахливу подію, яка скоро постукає в двері. Ви маєте знайти ці кульки будь-що-будь.

На початку гри ви опинитеся в занедбаному підвалі - мертвецьки холодному і моторошному. зробивши всього кілька кроків, ви відчуєте як волосся стало дибки навіть на руках, а по спині поповзли мурашки від жаху. Але беріть себе в руки і починайте свої пошуки. Кульки можуть бути де завгодно і в найбільш невідповідних місцях. Не пропускайте жоден міліметр. Але будьте обережні. Підвал просто кишить примарами і духами, які не упустять можливість вас налякати до смерті і відібрати ваше тіло. Щойно ви знайдете всі кульки в підвалі, то біжіть до дівчинки і віддайте їх їй. Але пам'ятайте, що на пошуки у вас всього десять хвилин. А час невблаганно спливає...

Тут розташована онлайн гра Двері в Підвал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Хоррор
4.1072088724584 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1623)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cellar Door.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1623 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри