Гра Забутий Пагорб: Картина Одержимості

У грі "Картина Одержимості", ви станете свідком дивних подій, які перетворили мешканців маєтку на Забутому Пагорбі на чудовиськ. Усі, хто хоча б раз бував у цьому моторошному місці, здригалися в жаху від побаченого. Весь особняк був населений страшними істотами, а навколо панувала моторошна атмосфера божевілля. Дивні предмети, закриті кімнати, криваві сліди і дивні створіння цілком заповнювали будинок.

Як грати?

У страшній грі "Картина Одержимості", ви дізнаєтеся історію про те, як містична картина потрапила в божевільний будинок. Власник будинку подорожував Японією і побачив картину, яка полонила його розум і думки. Її не хотіли продавати ні за які гроші, і чоловік вирішив вкрасти картину. З цього моменту і почнуться ваші страшні пригоди!

Вивчіть кожен куточок будинку та збирайте різні предмети. Вони допоможуть вам розв'язати головоломки, якими переповнений будинок, або принаймні наблизитися до розгадки чергової загадки. Наприклад, натисніть на статую кота і запам'ятайте комбінацію, яку побачите на квітці біля дверей. Використайте її на головоломці з рухомими золотими квітами, що рухаються, та отримайте предмети, які допоможуть розплутати моторошний клубок дивних подій навколо картини одержимості. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Забутий Пагорб: Картина Одержимості, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Хоррор
4.1063829787234 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 329)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Portrait of an Obsession: A Forgotten Hill Tale.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 329 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри