Гра Моя Говоряща Анжела

"Моя Анжела, що говорити" - це всіма відома і популярна гра, в яку ви зможете зіграти тут і прямо зараз! Сьогодні ви познайомитеся з милою кішечкою балакункою Анжелою, яка здатна закохати вас у себе з перших же хвилин ігрового процесу! Це найстильніша, наймодніша і найгарніша білосніжна кішечка готова розмовляти з вами і проводити свій вільний час разом у грі "Моя Говоряща Анжела"! Заведіть собі такого улюбленця і доглядайте за нею щодня! Ну що, готові провести свій вільний час присвятивши його найрозумнішій кішці, що говорить, Анжелі? Тоді не витрачаємо час даремно і швидше починаємо веселитися!

Як грати?

І так, вас зустрічає наймиліша кішка Анжела, яка розмовляє і якій терміново потрібна ваша допомога! Анжела це віртуальний вихованець, стиль життя якого вам обов'язково сподобається! Ваше завдання в грі - провести здорово час граючи з кішкою Анжелою! У неї вдома є п'ять місць, у яких ви маєте побувати разом із нею! Піднімайте її настрій подарунками і слухайте з нею її улюблену музику! А ще кішка Анжела захоче, щоб ви за нею позалицялися! Годуйте її найулюбленішою їжею, грайте разом із нею, купайте її у ванній із найбілосніжнішою пінкою, змиваючи її під душем. Також не забувайте вкласти її спати, щоб вона набиралася сил для проведення часу разом з вами наступного дня.

Чого балакучій кішці найбільше не вистачатиме, ви побачите на значках внизу ігрового поля, на яких буде показано відсотками чого їй потрібно найбільше. Наприклад, якщо на значку ложки з виделкою показує 10 відсотків, тоді вам необхідно терміново її погодувати, інакше вона на вас образиться і не захоче більше з вами грати! Бажаємо вам чудово повеселитися з кішкою Анжелою, яка говорить, і добре провести свій вільний час! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Моя Говоряща Анжела, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1780617785972 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39593)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — My Talking Angela.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 39593 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри