Гра Клікер: Файєрстоун

Ласкаво просимо до Аландрії! Цей дивовижний світ чарівництва здатен підкорити будь-кого своєю красою та величчю. Там живуть прекрасні войовниці та вправні маги, які володіють стародавніми знаннями в алхімії та магії. Але одного чудового дня спокій жителів похитнувся. Потойбічна нечисть і орки об'єдналися, щоб сіяти розруху і хаос. Лиходіям вдалося захопити каміння Файєрстоун і знайти магічну силу древніх. Але хіба чарівний народ здасться просто так без бою? Звичайно ж, ні!

Як грати?

Король Аландрії обрав вас, щоб урятувати своє королівство. Настав час взятися за зброю і показати, хто тут господар! У грі "Файєрстоун", вам належить зібрати загін із найсильніших і наймогутніших воїнів і розтрощити ворога! Вашим першим і головним стражем буде фея Грейс. За допомогою чарівної палички вона може вражати монстрів розрядами блискавок. Битви будуть проводитися в стилі рпг. Правильна стратегія і тактика допоможе вашому загону здобути перемогу.

За кожного вбитого лиходія ви будете отримувати золото. Накопичивши певну суму вам вдасться відкрити додатковий осередок і взяти в загін нового воїна. Також золото можна витратити на прокачування героїв, підвищення їхнього рівня, купівлю екіпіровки та інше. Щойно ваші герої досягнуть певного рівня, вам будуть доступні різні особливості та відкриється вхід у різні чарівні місця. Цей клікер із приємною графікою і захопливим геймплеєм нікого не залишить байдужим. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Клікер: Файєрстоун, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2656612529002 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1724)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • Ключові особливості:

  • Герої
    Герої являють собою захисників і заслужених чемпіонів великої Аландрії. Всі герої діляться на класи і спеціалізації. У класи входять герої з найрізноманітнішими вміннями та навичками: воїни, маги, жерці, друїди та інші). На відміну від великого розмаїття класів спеціалізацій всього три: боєць, танк і цілитель. Кожен з них володіє особливими бойовими здібностями, для активації яких потрібен особливий ресурс - мана, лють або енергія.
  • Загін і побудова в битві
    Ви можете зібрати загін із 5 героїв. Щоб швидко і легко розправлятися з різними лиходіями, потрібно сформувати побудову з виграшною комбінацією героїв різних класів.
  • Екіпірування
    Потужне екіпірування - запорука вдалої битви! Вирушайте на пошуки рідкісних предметів і артефактів, щоб підвищити могутність свого загону. Екіпіровку можна поліпшити за допомогою підвищення рідкісності або накладення чар.
  • Вартові
    Вартові - магічні створіння. Феї та дракони стануть вашими головними помічниками в сутичках! Відкривайте нових вартових і прокачуйте їх, щоб проявити справжню силу.
  • Карта
    Надсилайте ваші загони в різні місії, щоб роздобути щедрі нагороди за позбавлення від темних сил.
  • Місто
    У місті розташувалися кілька будівель. У міру проходження вам вдасться відкрити доступ до крамниці алхіміка, бібліотеки, магічного кварталу, крамниці рідкостей, таверни та інших
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Firestone Idle RPG.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1724 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри