Гра Клікер Тістечок

Хлопці, хто ж із нас не любить солодощі! Хрустке пісочне печиво, вафельні трубочки, пампушки з різною начинкою, шоколадні пироги і ніжні бісквіти розбурхують уми всіх ласунів світу. У грі "Клікер Тістечок", ви станете щасливим володарем власної кондитерської, де будете створювати шедевральні солодощі. Це воістину райська мрія кожного ласуна у світі!

Як грати?

Перед вами буде ігрове поле у вигляді кубиків застелених візерунчастими серветками. Під ними буде сервірувальний ковпак. Він буде автоматично генерувати інші ковпаки і відправляти їх на стіл. Якщо ви хочете прискорити процес появи ковпачка, тоді швидко клікайте по ньому мишкою. Під кожною кришкою буде печиво. Вам потрібно з'єднувати два печива між собою і ви отримаєте нові солодощі.

Почавши зі звичайного печива, з часом ви зможете отримати тістечка Рафаелло, італійські каннолі з кремом, солодкі пампушки з начинкою і смачні пироги з найапетитнішими начинками. Кожна смакота буде приносити гроші і ви зможете купити деякі тістечка без довгої метушні. Цей клікер стане справжнім подарунком для любителів солодкого і випічки. Приємної гри! Або краще сказати приємного апетиту! Адже після цієї гри вам обов'язково захочеться чогось солоденького!

Тут розташована онлайн гра Клікер Тістечок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3276595744681 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 235)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Merge Cakes.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 235 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри