Гра Пазли Коні 2

Ця гра являє собою чудову головоломку, а саме пазл на тему коней. Завдання досить просте, але виконати його буде складно. Вам потрібно скласти з пазлів картинку, на якій зображені коні. Гра складається з 6-ти різних картинок коней і серед них такі як: самотній кінь біля озера, дівчина та кінь, граціозна чорна конячка, табун коней, які мчать, та інші. Ви можете вибирати будь-яку з цих картинок і приступити до складання пазла.

У вас є чотири режими для кожної картинки: 16, 36, 64 і 100 штук. Що більше пазлів, то вони дрібніші і тим самим, скласти картинку буде складніше і довше. Але зате, ви зможете ефективно тренувати пам'ять і добре проведете час!

Як грати?

Переміщайте шматочки картинки один за одним, з одного місця на інше і картинка почне складатися по невеликих частинах. Відмінністю цього пазла є те, що тут ви можете складати картинку по її фону, або ж можете зовсім відключити показ картинки і складати по пам'яті. Переставляйте шматочки картинки, поки ви не побачите хоч якийсь результат, або ж поки картинка коней не буде повністю відновлена. Грайте і складайте ці пазли знову і знову, щоб натренуватися і дійти до найскладнішого режиму. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Пазли Коні 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
3.6639004149378 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 241)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Horse Puzzle 2.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 241 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри