Гра Маленькі Конячки Єдинороги Одягалка

Якщо ви любитель коней, то напевно знаєте таких міфічних істот як єдинороги. Це такі ж самі конячки, тільки казкові, і вирізняються вони однією головною особливістю. На їхній голові завжди розташований ріг. І ось у сьогоднішній грі вам випала нагода одягати таких красивих маленьких конячок із рогом.

Гра складається всього з 8-ми різних єдинорогів, яких ви можете вибирати й одягати. Кожен з них чекає приголомшливих макіяжів і нових чудових нарядів! Який вигляд мають мати ці конячки-єдинороги: модно, стильно, по-королівськи, повсякденно? Зіграйте і покажіть свій модний талант і свою проникливу модницю, щоб створити найкраще вбрання для кожного маленького поні-єдинорога в нашій новій грі одягайці.

Як грати?

Для початку виберіть одну з конячок, потім виберіть один з безлічі різновидів рогів. Після цього приступайте до одягу, прикрас і макіяжу. Просто натискайте на підрозділи речей і прикрас і вибирайте все що завгодно, починаючи від дрібних тату і закінчуючи різними бантиками, пов'язками і навіть крилами. По завершенню одягалки не забудьте вибирати нове тло для загальної картинки. У вас виходити чудові конячки!

Тут розташована онлайн гра Маленькі Конячки Єдинороги Одягалка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коні
4.1988304093567 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 171)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Horses Unicorns Dress Up.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 171 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри