Гра Симулятор підводного човна 3Д

Симулятори - невід'ємна частина навчання складних професій. Тільки уявіть скільки техніки потрібно виробляти для занять, якби не було віртуальних тренувальних процесів. А скільки життів врятував винахід того чи іншого симулятора. Адже замість того, щоб ризикувати своїм здоров'ям у реальності, все відбувається у вигаданому, цифровому світі. Сьогодні хотіли б познайомити вас із грою "Симулятор підводного човна 3Д". Це чудова можливість повправлятися і навчитися командувати екіпажем і керувати величезною підводною субмариною не тільки в мирний, а й у воєнний час. Адже цей симулятор із категорії військово-морських ігор.

Як грати?

Приготуйтеся опанувати професію командира підводного човна. Для цього ви зможете випробувати 6 підводних човнів із різними технічними та вогневими характеристиками. Кожну з них можна поліпшити, збільшивши її потужність, захист, шкоду і керованість. Що більше ви будете проводити часу керуючи підводним човном, то вищим буде ваш ранг, а за кожного вбитого ворога ви отримаєте винагороду. У грі є два режими гри: розвідка і бій. В обох режимах ви зможете насолодитися вивченням і обстеженням невимовних морських глибин.

Вирушаючи в розвідку, ви залишаєтеся самі за себе, будьте обережні під час плавання, вороги не дрімають і можуть застати вас зненацька. Для боротьби з ними у вас є боєголовки, які потрібно випускати по тих, хто посмів потривожити вас. Це можуть бути як прості кораблі та авіаносці, так і підводні човни. Будьте завжди уважні і перевіряйте, чи з достатнім боєкомплектом ви виходите в плавання, поповнити його можна в головному меню, в правому верхньому кутку. Інакше вам просто не буде чим себе захистити.

У режимі бою у вас з'являється можливість вибрати: місце проведення бою, його складність, кількість ворогів і союзників. Тут ви вже не самотній вовк і ті тактики, які застосовували в розвідці, вже будуть не такі актуальні. Приготуйтеся працювати в команді, адже запорука виграної битви - згуртована робота кожного. Тому, постійно стежте за тим, що відбувається на полі бою і намагайтеся завжди опинятися в потрібному місці. Ну що, ви готові підняти свій перший перископ? Важливо, щоб повністю насолодитися грою, обов'язково прочитайте розділ управління і цей текст. Адже підводний човен - це дуже складна до освоєння техніка.

Тут розташована онлайн гра Симулятор підводного човна 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3907965428638 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8562)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - встановлення швидкості руху на слайдері праворуч внизу (Верхня позиція - максимальна швидкість вперед, нижня - назад, центр - заглушити двигуни. ВАЖЛИВО! без цього човен не буде плисти)
  • / - повороти
  • / - занурення/спливання
  • - підняти/опустити перископ
  • / - цілитися в режимі перископа
  • - стрільба, наближення/віддалення в режимі перископа (натискайте на потрібні іконки в грі, обов'язково стежте і поповнюйте свій БК)
  • - зміна камери (у другому режимі камери можна її крутити і віддаляти / наближати використовуючи )
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Submarine Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 8562 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри