Гра Поліцейська гонитва за човном

Уявіть, що ви щойно пограбували банк, і поліція у вас на хвості. Застрибуйте в човен і постарайтеся позбутися їх! Гра "Поліцейські перегони за човном" - це поєднання перегонів, дрифту і погоні в морі. Копи просто так не здадуться, вони жадають повернути кожну копієчку, вкрадену вами. Але тільки від вас залежить те, чи дозволите ви їм це зробити. Перевірте свої навички водіння і спритність, чи зможете ви бути швидше за них? Нехай почнеться погоня!

Як грати?

Ви маєте якомога довше протриматися цілим і неушкодженим, тікаючи від переслідування і збираючи по дорозі гроші та ремкомплекти. Остерігайтеся поліцейських човнів, тому що вони не перестануть переслідувати вас і намагатимуться знищити ваш човен. Не дайте їм це зробити, знищіть їхні кораблі першим, виконуючи різні майстерні повороти. Тільки заплутавши їх і створивши аварійну ситуацію, ви зможете відбитися від погоні. Кожне зіткнення з переслідувачами забиратиме у вас очки міцності. А якщо ви зіткнетеся зі скелею або іншим великим кораблем, ваша втеча буде одразу ж зупинена, адже ваш корабель вибухне.

Що більше ви будете грати, то більше грошей заробите. Це допоможе вам купити новий човен. Кожен човен має різну швидкість, міцність і керується трохи по-різному, тому ігровий досвід ніколи не буде однаковим. Що кращий човен, то більше грошей ви зможете заробити, що дасть вам змогу розблокувати ще більше катерів із зовсім іншими можливостями. Якщо ви любите човни, перегони і небезпеку, ця гра безумовно для вас!

Тут розташована онлайн гра Поліцейська гонитва за човном, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3340248962656 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 964)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - керування човном
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Police Boat Chase.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 964 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри