Гра Захист Землі

Йшов 2156 рік. До цього часу люди вже змогли освоїти міжзоряні перельоти і повністю колонізувати всю сонячну систему. Саме тоді вони вперше зустрілися з представниками інопланетної форми життя. Спочатку все йшло добре, люди торгували з ними, обмінювалися знаннями і технологіями. Йшов час і прибульці почали думати, що для них вигідніше буде поневолити Землю, ніж везти з ними торгівлю і ділитися знаннями. Це й поклало початок запеклій війні. Флот прибульців захопив більшу частину колоній менше ніж за добу. Єдина планета, що залишилася, - це Земля. Це останній рубіж оборони. За будь-яку ціну захистіть свій дім, інакше ми вже ніколи не зможемо перемогти в цій війні і жити в мирі!

Як грати?

Гра "Захист Землі" - це захопливий космічний шутер із чудовою графікою і чудовим звуковим оформленням! Керуйте своїм космічним винищувачем і дайте гідну відсіч інопланетним загарбникам. Почніть кампанію, що складається з 3 режимів складності. У кожному з режимів, вам належить виконати місію зі знищення ворожої ескадрильї, крейсерів, а також інших бойових одиниць противника. Ваш шаттл буде оснащений різними видами озброєння, такими як: плазмові турелі, самонавідні ракети і ядерні боєголовки, найбільш ефективні для знищення крейсерів. Використовуйте весь бойовий потенціал свого корабля, вміло комбінуючи різні типи озброєння. Ваше космічне судно матиме обмежений запас міцності, тому намагайтеся уникати ворожих атак і зіткнення з кораблями противника.

Крім проходження місій, у грі також є режим "Виживання". У ньому вам необхідно набрати якомога більше очок. Що більше космольотів зіб'єте, то більше очок отримаєте. Насолоджуйтеся космічними баталіями і захистіть Землю від поневолення! Результат війни залежить тільки від вас! Сподіваємося на вашу перемогу!

Тут розташована онлайн гра Захист Землі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Космос
4.0980392156863 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 153)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - управління
  • - стріляти
  • - змінити зброю
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Terre Defence.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 153 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри