Гра Щоденна Косинка

Назва гри не просто так називається "Щоденна Косинка". Вона дає вам можливість грати в неї кожен день і отримувати за це нагороди. У вас буде велика шкала, яка заповнюватиметься в міру проходження косинки в день. Заробляйте корони з кожним виконаним щоденним завданням. Грайте щодня, щоб збирати достатньо корон для отримання щомісячного трофея. Чи зможете ви заробити достатньо корон, щоб виграти трофей цього місяця? Давайте дізнаємося!

Як грати?

Мета гри в тому, щоб розподілити карти по чотирьох комірках. Кожна карта в комірці повинна починатися з туза і поступово йти до короля. Грайте у звичайну або в щоденну косинку. Для отримання бронзового кубка вам знадобитися зіграти і перемогти 15 разів. Щоб отримати срібний кубок - знадобитися 20 корон. І звичайно ж, для престижного золотого кубка вам знадобитися зіграти 28 разів. У режимі звичайної косинки все стандартно. Відмінностями від інших ігор у цьому режимі буде тільки дизайн фону і колода карт.

Ви будете грати колодою з 52 карт. Частина карт буде роздана на стіл у кількості 28 штук. Решту карт ви зможете брати, натискаючи ведмедиком на колоду. Вам потрібно якомога швидше скласти косинку і отримати за це якомога більше очок і бонусів. Для того щоб скласти всю косинку, вам необхідно, починаючи з тузів, класти їх у комірки. Комірка для кожної масті своя. Після тузів йдуть двійки, трійки, і так до самого короля, поки не закінчиться гра. Ви готові випробувати ваші сили в цій грі? Гарної вам гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Щоденна Косинка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5871559633028 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 109)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Daily Klondike.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 109 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри